Bygga altan runt Täby & Stockholm

Funderar du på att skaffa dig en altan till hemmet? Vår firma och våra kunniga och noggranna snickare har stor erfarenhet av lyckade jobb på det här området, och kan hjälpa dig med att bygga en snygg sådan att kunna ha det mysigt och trevligt på. Hör av dig till oss, så planerar och utför vi jobbet åt dig för ett bra pris med gratis offert och möjlighet till att använda ROT-avdrag.

Få en mysig uteplats

Vi hjälper dig att planera och bygga en altan som passar dina önskemål och behov, samt de rent praktiska förutsättningar som finns. Även andra typer av uteplatser är självklart inom vår expertis: vill du ha en veranda, en terass, ett trädäck, eller ett inglasat uterum? Hör av dig till oss så hjälper vi dig både praktiskt och med förslag och tips.

Vi bygger altan åt dig i Täby och på andra orter

Utöver Täby, där vår firma är baserad, är vi även verksamma på andra närliggande orter. Bland dessa ingår exempelvis Gribbylund, Enebyberg, Täby kyrkby, Uthamra, Hägernäs, Viggbyholm, Roslags Näsby, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park, men även du på andra närliggande orter är så klart välkommen att höra av dig till oss om att få en altan byggd.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här