Fasadrenovering & byta träpanel runt Täby & Stockholm

Utsidan av en byggnad gör mycket för hur vi upplever den, och det är därmed en bra idé att satsa på att få fasaden fin när du budgeterar för de renoveringar du vill få utförda. På vår firma har vi inte bara målare, utan även snickare, och har mycket erfarenhet av den här typen av projekt. Vi har bra priser, och du kan använda dig av ROT-avdrag när du anlitar oss.

Vi renoverar din fasad och byter ut träpanelerna

Det finns inga jobb som är vare sig för små eller för stora för oss – oavsett om det gäller att renovera hela din fasad eller att byta ut enstaka träpaneler som har tagit skada eller börjat att ruttna är vi rätt firma för jobbet. Vi erbjuder våra tjänster åt inte bara privatpersoner, utan även dig som driver ett företag eller som representerar en förening eller organisation.

Få fasadrenovering och byte av träpanel gjorda i Täby med närliggande orter

Vi har Täby som utgångspunkt i vår verksamhet, men utför även jobb på andra orter i närheten, till exempel Gribbylund, Enebyberg, Täby kyrkby, Uthamra, Hägernäs, Viggbyholm, Roslags Näsby, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park. Även du som befinner dig på andra orter i närheten är självklart välkommen att höra av dig till oss, så tveka inte!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här