Fönstermålning runt Täby & Stockholm

Börjar dina fönster se något gamla och slitna ut? Fönster fyller inte bara praktiska funktioner med att släppa in ljus och att låta dig se ut, utan de är också en viktig estetisk detalj i byggnaden som kan göra skillnaden mellan att den ser fin eller risig ut. På vår firma har vi inte bara målare, utan även snickare och glasmästare, och därmed all expertis som krävs för dessa jobb.

Få jobbet utfört av experter som vet vad de sysslar med

Ett hus med färgstänk på fönsterglaset ser slarvigt och ovårdat ut – ett intryck som i mångas ögon reflekterar illa på byggnadens ägare. Likaså ett med färg som flagnar för att träet inte var ordentligt rengjort i förväg. När du anlitar oss behöver du inte bekymra dig över detta, då vi gör allting rätt från början.

Vi målar fönster i Täby och på flera närliggande orter

Utöver Täby, som vi utgår från i vår verksamhet, är vår firma även aktiv på andra orter i närheten. Bland dessa ingår Gribbylund, Enebyberg, Täby kyrkby, Uthamra, Hägernäs, Viggbyholm, Roslags Näsby, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park – men vi utför även jobb på andra närliggande orter, så tveka inte att höra av dig även om du inte ser din ort i listan ovan.

Kontakta ett bra byggföretag idag!






Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här