Lägga golv runt Täby & Stockholm

Ska du ha ett golv lagt? Vi är inte bara målare, utan har även utbildade och kunniga snickare på vår firma som kan hjälpa dig med golvläggning och golvslipning med ett fint resultat som får ditt hem, kontor eller annan lokal att se fräscht och inbjudande ut. Vi har mycket erfarenhet, och hjälper dig oavsett om det gäller privata bostäder eller företags och föreningars lokaler.

Förhöj rummet omedelbart med ett snyggt golv

Något som vissa inte tänker på förrän det saknas är att ett snyggt golv verkligen höjer intrycket man får av ett rum, och att det därmed kan vara väldigt lätt att göra det snyggt och fräscht. Vi kan både lägga nya golv och slipa gamla för att uppnå en bra effekt, och ger dig gärna råd och förslag för att kunna nå det resultat du önskar.

Golvläggning och -slipning i Täby med kringliggande orter

Vi är baserade i Täby, men är även verksamma i andra orter i närheten, däribland till exempel Gribbylund, Enebyberg, Täby kyrkby, Uthamra, Hägernäs, Viggbyholm, Roslags Näsby, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park. Hör av dig om du är osäker på om du befinner dig inom det område där vi är verksamma – troligen kan vi hjälpa dig hitta en bra lösning.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här