Måla fasad runt Täby & Stockholm

Det första intrycket är A och O, och när det gäller byggnader är det utsidan som besökare, gäster och kunder ser först av allt. Därför är det viktigt att din fasad ser snygg och fräsch ut, och ett bra sätt att få till detta är att måla den. På vår firma har vi duktiga målare med mycket erfarenhet av den här typen av jobb, så hör gärna av dig till oss!

Anlita professionella målare för bästa resultat

Vissa tänker att det inte kan vara så svårt att måla – att det bara är att sätta målarfärg på fasaden och att det sedan ska vara färdigt. Så är det inte, utan en stor del av tid och energi läggs på förarbete – bland annat att tvätta av och rengöra så att färgen inte börjar flagna. Därför är det bäst att anlita experter så att det blir rätt från början.

Få din fasad målad i Täby och andra orter

Vår firma är baserad i Täby, och utför jobb både här och på andra närliggande orter som exempelvis Gribbylund, Enebyberg, Täby kyrkby, Uthamra, Hägernäs, Viggbyholm, Roslags Näsby, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park. Är du osäker på om du befinner dig inom det område där vi är verksamma, hör bara av dig så tar vi en titt på saken.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här