Måleri & renovering runt Täby & Stockholm

För dig som behöver hjälp med måleri eller renovering är vi helt rätt firma, med ett brett kontaktnät målare, snickare och andra hantverkare med mångsidig kompetens. Hör av dig till oss så lägger vi upp en plan efter dina behov och önskemål, och utför jobbet åt dig.

Vi fräschar upp med målning

Har du en fastighet som skulle behöva ett ansiktslyft? Med en ommålning får du en fräsch känsla, och får din lokal att kännas som ny igen – och självklart utför vi också nymålning när du har ett nybygge eller har byggt ut.

Vi utför renoveringar

Vi gör inte bara målarjobb på vår firma, utan kan med våra snickare och elektriker även hjälpa dig med renoveringar på många typer av lokaler. Oavsett om det är en lägenhet, villa, stuga, butik, kontor eller annan lokal det gäller finns vi där och hjälper dig med jobbet.

Få hjälp i Täby och på andra orter

Vår målarfirma utgår i sin verksamhet från Täby, men utför även jobb på andra orter i närheten. Befinner du dig till exempel i Gribbylund, Enebyberg, Täby kyrkby, Uthamra, Hägernäs, Viggbyholm, Roslags Näsby, Skarpäng, Näsbypark, Visinge eller Ella Park? Hör av dig, så hjälper vi dig – och vi kan ofta även utföra jobb för dig på andra närliggande orter.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här