Portrenovering – byte & renovering av entredörr till Brf runt Täby, Stockholm

Har dörren i entrén till en fastighet du äger börjat bli sliten? Eller behöver du byta lås för att höja säkerheten? Vi hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag med allt inom portrenoveringar. Porten är det första intrycket man får av en fastighet, därför är det viktigt att se till att den är fräsch, både för eventuella boende eller besökare.

Ett byggföretag med all kompetens som krävs för portrenoveringar

  • Måleri
  • Byten av dörrar & lås
  • Byte av kantreglar & gångjärn
  • Installation av dörrstängare, brytskydd, tröskelautomat, dörrautomatik m.m.

En professionell och rutinerad renoveringsfirma för hela Stockholm

Vi renoverar, bygger om och utför annan byggentreprenad åt kunder i Stor-Stockholm. Dit räknar vi exempelvis Täby, Åkersberga, Vallentuna, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Solna.

En totalentreprenör & måleriföretag för renoveringen av din port

Vi betraktar oss som en totalentreprenör i ordets rätta betydelse. I praktiken innebär det att vi kan hjälpa till med allt från planeringsstadiet till färdigt utförande. Detta innefattar till exempel om du behöver hjälp med tillståndsansökningar från kommunen, om du vill göra större förändringar på portens utseende. Oavsett vilket kan du först höra av dig till oss för att begära ut din kostnadsfria offert. Vi försöker alltid återkoppla inom 48 timmar.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här