Renovera träfönster runt Täby & Stockholm

Att ens fönster är i bra skick är viktigt av flera anledningar. Dels behåller ett ej väl underhållet fönster inte värmen i byggnaden lika bra och leder till dyrare elräkningar, och dels är det viktigt från ett estetiskt perspektiv att fönstret ser fint ut. Vi må vara en målarfirma, men vi har även duktiga glasmästare och snickare, så hör gärna av dig till oss om att få dina fönster renoverade.

Vi har all den kompetens som behövs för jobbet

Renovering av fönster och fönsterkarmar kräver kompetens inom flera olika områden, och därmed är vår mångsidiga personal ett bra val för jobbet med såväl glasmästare som snickare. Vi erbjuder våra tjänster inte bara till privatpersoner, utan även till företag, föreningar och organisationer – och du som privatperson kan utöver våra bra priser även använda ROT-avdrag.

Vi renoverar träfönster åt dig i Täby med omnejd

Vår firma har Täby som bas, men vi utför även jobb på andra närliggande orter. Bland dessa ingår till exempel Gribbylund, Enebyberg, Täby kyrkby, Uthamra, Hägernäs, Viggbyholm, Roslags Näsby, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park – men även du på annan ort i närheten är så klart välkommen att ta kontakt med oss.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här