Tapetsering runt Täby & Stockholm

När du vill snygga till i ett rum eller en hel lokal är tapetsering en bra lösning som omedelbart förhöjer och fräschar upp. Vi har all den kunskap och erfarenhet som behövs, och hjälper dig gärna med att få tapetseringen utförd, snabbt och smidigt – och erbjuder även råd och förslag för dig som är osäker på vad som skulle passa bäst för din situation.

Vi hjälper dig med alla sorters lokaler för ett bra pris

Oavsett om du anlitar oss som privatperson för ditt eget hem eller som företag, förening eller annan organisation för era kontor och lokaler kan vi hjälpa er att uppfylla era önskemål och behov. Vi erbjuder bra och förmånliga priser med helt gratis offert, och du som privatperson kan dessutom använda dig av ROT-avdrag för att sänka ditt slutpris ytterligare.

Vi tapetserar i Täby samt på närliggande orter

Vi befinner oss i Täby, men hjälper även dig på andra platser i närheten som till exempel Gribbylund, Enebyberg, Täby kyrkby, Uthamra, Hägernäs, Viggbyholm, Roslags Näsby, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park. Tveka inte, utan ta kontakt så får du bra hjälp av en lokal firma med kunnig personal med mycket erfarenhet av lyckade jobb på området.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här