Trapphusrenovering & målning runt Täby & Stockholm

Att det första intrycket är viktigt är nog något som de flesta av oss har fått höra, och så är även fallet med byggnader och lokaler. Därmed är det viktigt att du ser till att trapphuset i din byggnad är snyggt och fräscht, så att besökare, kunder och hyresgäster inte får en negativ bild av dig eller av de som hyr lokal i byggnaden. Vi hjälper dig med detta, för ett riktigt bra pris.

Få renoverat och målat av experter

Att renovera och måla på flera våningar kan vara ett stort och knepigt projekt för den som inte har utbildning och erfarenhet av det, och därför är det en bra idé att överlåta det på våra professionella målare. Vi utför jobbet snabbt och smidigt för ett bra pris, och ger dig gratis offert.

Vi renoverar och målar trapphuset åt dig i och kring Täby

Vår firma utgår från Täby, men kan så klart även hjälpa dig på annan ort i närheten. Exempel på de orter där vi kan utföra jobb inkluderar Gribbylund, Enebyberg, Täby kyrkby, Uthamra, Hägernäs, Viggbyholm, Roslags Näsby, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park. Hör av dig om du är osäker på om du befinner dig inom vårt område, så hjälper vi dig!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här